WIE BEN IK

Welkom bij Dierenzorg totaal leuk dat je op de website kijkt. Ik zal mezelf eerst even voorstellen:

Mijn naam is Nadia Zeelen en al vanaf dat ik een heel klein meisje was staat het dagelijkse leven in het teken van dieren. Alle dieren groot of klein die op mijn pad kwamen werden vastgepakt, geknuffeld, verzorgd en mee naar huis genomen. Om mijn grote droom waar te maken ben ik in 2015 gestart met de opleiding tot Paraveterinair dierenartsassistente. Een 4 jaar durende voltijds opleiding waarbij je praktisch en theoretisch alles leert van A tot Z over de (medische) zorg en behandelingen voor dieren. In mei 2020 heb ik mijn diploma behaald en ben daarna gaan werken in een dierenkliniek.

Waar komt de motivatie voor dierenzorg totaal vandaan?

Dit komt door de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn fulltime baan in de dierenkliniek. Ik hoorde het heel vaak aan de balie of telefoon: mijn hond heeft lange nagels die regelmatig geknipt moeten worden maar hij wilt echt niet in de auto. Of als ik het reismandje uithaal vliegt mijn kat onder de bank en krijg ik hem niet meer te pakken. Misschien herkent u het wel?: een groot gevecht waarbij er voor zo wel eigenaar als huisdier veel stress ontstaat.
Er is hiervoor maar een stressvrije en simpele oplossing; Dierenzorg totaal komt aan huis waardoor dit gevecht niet meer nodig is. 
Rust voor u en uw huisdier.